Hoe kunt U helpen?

Wilt u het werk van de stichting steunen dan kan dat op vele manieren. We geven een aantal voorbeelden:
Allereerst is er uiteraard de mogelijkheid om met geld te steunen, in de vorm van en gift of wordt contribuant. U kunt zich hiervoor middels e-mail aanmelden. Of bellen naar nr 0174-416544. We zorgen dan voor een machtiging die u kunt tekenen.
Maar er zijn ook andere mogelijkheden. Door de kleinschaligheid en directe contacten kunnen in overleg desgewenst projecten 'op maat' georganiseerd worden, waarmee een specifiek element van ondersteuning of opleiding kan worden gerealiseerd. Een aantal voorbelden en suggesties:

Uiteraard is dit slechts een greep uit de vele initiatieven waarvan de opbrengsten geheel naar de doelen gaan. Het is onmogelijk hierin volledig te zijn, maar de dankbaarheid is er niet minder om.
Wij verzorgen in oost-europa ongeveer zestig gezinnen en 10 tehuizen. Hiervoor zamelen wij kleding in, welke wij op maat en kwaliteit sorteren. Ook schoenen, huishoudlinnen en dekens alsmede medicijnen vinden via ons een weg naar oost-europa. Specifieke goederen voor tehuizen worden door ons ingezameld. Incidentele projecten voor bouw en renovatie of controle op projecten voor derden, worden door onze bestuursleden met behulp van betrouwbare tussen personen uitgevoerd. Dia`s en foto`s van de voorgaande jaren spreken voor zich. Er is ook altijd behoefte aan vrijwilligers die mee willen helpen. Uw hulp wordt zeer op prijs gesteld!

De ingezamelde goederen worden ingeladen voor het jaarlijkse transport naar Oekraïne.